Üniversitemiz Danışma Kurulları Yönergesinin 8/4. maddesinde “Birim Danışma Kurulu, Üniversite Danışma Kurulunun belirlediği çalışma takvimine göre Birim Sekreterliğinin tüm üyelere yaptığı davet ile güz ve bahar yarıyıllarında olmak üzere yılda en az iki kez toplanır.” ifadesi gereği Meslek Yüksekokulumuz 2023-2024 bahar dönemi birim danışma kurulunun; Kurumsal Katkı ve Meslek Yüksekokulumuz hakkında bilgilendirme ve görüş alış verişinde bulunma toplantısı 30/05/2024 tarihinde meslek yüksekokulumuz toplantı salonunda Saat  15:00’te gerçekleştirildi.

Birim Danışma Kurulunda Görüşülen Konu Başlıkları:

Okulumuzun son durumu hakkında sayısal verileri bilgilendirme

Birim danışma kurulu ile yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüş alış verişi

(Bölümlerin özel sektörle daha çok iletişim halinde olması, ortaklaşa faaliyette bulunulması vb..)

Şehir okul kaynaşması için yeni sosyal etkinlik projeleri ve bilimsel aktivitelerin yapılması

Kaynaşmanın kurumlara yayılması gibi konular görüşülmüştür.

Toplantı birim danışma kurulu üyelerinin görüş ve önerilerin alınmasının ardından sona ermiştir.

30 Mayıs 2024, Perşembe 31 kez görüntülendi