03.03.2023 tarihli 32121 sayılı Resmî Gazete ’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi gereğince ailesi veya kendisi olağanüstü hal ilan edilen illerde ikamet eden ve Üniversitemizde öğrenimine devam eden öğrencilerimizin 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı bahar dönemi için ödemeleri gereken katkı payı ve öğrenim ücreti Devlet tarafından karşılanacaktır.

Bu kapsamdaki öğrencilerimizden 2022-2023 bahar dönemine ait öğrenim ücreti katkı payını ödemiş olanların ailesinin veya kendisinin olağanüstü hal ilan edilen illerden birinde (Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa) ikamet ettiğini gösteren belge (e-Devlet sisteminden alınacak ikametgah Belgesi) ve Ek’te yer alan harç iade_dilekçesini doldurup imzaladıktan sonra ile ogrenis@aku.edu.tr elektronik posta adresine göndermeleri gerekmektedir. Gerekli kontroller yapıldıktan sonra iade işlemi başlatılacaktır.

07 Mart 2023, Salı 130 kez görüntülendi