MAZERET SINAVLARI VE ARA SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ İLE İLGİLİ DUYURU

Üniversitemiz Senato’sunun 13 Mayıs 2020 tarihli toplantısında alınan karar gereğince sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen ya da mazeret sınavına girmek isteyen öğrencilerimiz eğitim-öğretim sınav yönetmeliğinde belirtilen süreler içerisinde başvurularını e-mail yolu ile yapabileceklerdir.

Buna göre öğrencilerimiz, öğrenci bilgi sistemi üzerinde kayıtlı olan e-mail adresleri üzerinden kayıtlı olduğu akademik birimin kurumsal e-mail adresine Ek’te örnek olarak verilen başvuru formlarını doldurarak göndereceklerdir.

Sınav sonuçlarına itirazlar Maddi Hata Dilekçesi doldurularak sınav sonuçlarının açıklandığı tarihten sonra 5 (beş) gün içerisinde yapılmak zorundadır. Mazeret sınavı başvuruları ise sınav tarihinden sonra 10 (on) gün içerisinde yapılmak zorundadır.

Meslek Yüksekokulumuz mazeret sınavlarının tarihleri: 27-29 Mayıs 2020

Meslek Yüksekokulumuz kurumsal e-mail adresi:bayatmyo.aku.edu.tr