Afyon Kocatepe Üniversitesi Bayat Meslek Yüksekokulu ‘nda, okula yeni başlayan öğrencilere yönelik oryantasyon eğitimi verildi.

Oryantasyon programın açılış ve bilgilendirme konuşmasını yapan Bayat Meslek Yüksekokulu Müdür yardımcısı  Öğr. Gör. Murat TEKBAŞ ,Dr.Öğr. Üyesi Esra CİĞERCİ ve Dr.Öğr.Üyesi Hasan Hüseyin DEMİREL  öğrencilere okul hakkında görsel ve teorik bilgiler aktardılar. Akü eğitim öğretim ön lisans yönetmenliği, öğrenci obs giriş sistemi, Bayat ilçesi tanıtımı ve  ilçenin sosyal-kültürel imkanları öğrencilere ayrıntılı olarak aktarıldı.Öğrencilere okulumuzda  önümüzdeki 2 yıl boyunca doğru ve güvenli bilgiye ulaşacak ve bu bilgiyle donatılacaksınız. Bu süreçte sahibi olacağınız mesleğin teorik ve pratik yönlerini, detaylarını, sınırlarını öğrenecek ve sonunda topluma karşı kutsal görevinizi ifa etmek üzere hayata atılacaksınız. Bayat Meslek Yüksek Okulundan gururla mezun olacağınız o güne hep beraber kavuşmayı diliyorum” dedi. 2018-2019 Eğitim Öğretim döneminin okulumuza, öğrencilerimize hayırlı olması dilekleriyle program sona erdi.

17 Ekim 2018, Çarşamba 250 kez görüntülendi