LABORANT VE VETERİNER SAĞLIK

Her türlü araç ve malzeme donanımına sahip, teknolojik imkânlarla desteklenmiş Laborant ve Veteriner Sağlık  ve İnsan Kaynakları Yönetimi bölümü laboratuvarında, dersler konularına göre deneyler eşliğinde işlenmektedir.Okulumuz bünyesinde bulunan tüm laboratuvarlarımız öğrencilerimizin ilgili branşlarda ihtiyaçları olan ve ders içeriklerine ve müfredat programına uygun malzemeler kullanılarak düzenlenmiştir.

İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ

Okulumuzda, her birinde 30 bilgisayar bulunan 2 adet bilişim teknolojileri laboratuvarı bulunmaktadır.

• Laboratuvarlardaki her bir bilgisayar, işletim sistemleri ile kelime işlem, tablolama, sunum – çizim ve veri tabanı yazılımlarını içermektedir.
  • Bilişim Teknolojileri dersinin amacına uygun olarak (görsellik, uygulama vb.) her öğrencinin bir bilgisayar kullanabileceği projeksiyon perdesine dönük olarak oturma planıyla tasarlanmış, laboratuvarlarımızda, öğrencilerin sınıf seviyelerine göre sene başında yapılan planlamalar doğrultusunda işlenmektedir.

21 Kasım 2018, Çarşamba 1401 kez görüntülendi