Kesin kayıdını yaptıran (e-Devletten yada kayıt merkezine gelerek) ve ders kaydını internet üzerinden doğru bir şekilde yaptıran öğrencinin Eğitin-Öğretimin başlangıç tarihi olan 19 Eylül 2016 tarihinde gelmesi yeterlidir.

Ders kayıtları 5 – 9 Eylül 2016 tarihleri arasında İNTERNET üzerinden yapılacaktır. Kesin kaydınızı yaptırdıktan sonra; birinci yarıyıl derslerine devam edebilmeniz için ders kaydınız doğru bir şekilde yapmanız gerekmektedir.

5 – 9 Eylül tarihleri arasında ders kaydını yapmayan öğrenci derslere giremez. Her öğrenci ders kaydından kendisi sorumludur. Takip eden her yarıyılların ders kayıtları öğrenciler tarafından yapılacaktır. Öğrenim ücretlerini yatırmayan İkinci Öğretim öğrencilerinin ders kaydı yapılamayacaktır.

5-9 Eylül 2016 tarihlerinde sorun yaşamamak için duyuruları takip etmek amacıyla üniversitemiz web sayfasını ve okulunuz web sayfasını takip etmeniz doğru olacaktır.

29 Ağustos 2016, Pazartesi 233 kez görüntülendi